Footer

Reviews

Wat zeggen degene die wij hebben mogen helpen.

Arbeidsmediation
Via 123 Mediation zijn wij bij arbeidsmediator Amber Schuurman uitgekomen en zij heeft ons binnen 2 gesprekken enorme geholpen. Wat een conflict leek te worden is een afscheid geworden waarbij beide partijen tevreden op terug kunnen kijken. Fijn dat het ook gewoon o.b.v. uurtarief was in plaats van pakketten gebaseerd op een minimaal aantal uren. Kortom, zowel Amber als 123 Mediation kunnen wij ten zeerste aanraden.
Anna Verbong

Mediator nodig?

Wij hebben de juiste mediator voor uw conflict.

Dankzij diverse samenwerkingen met MfN-registermediators kunnen wij verschillende specialisme aanbieden, door heel Nederland.

Geschillen bestaan in allerlei soorten en maten. Onze mediators zijn onafhankelijk en kijken voorbij het probleem. Wij focussen op de oplossing waarbij onze expertise ligt op het gebied van procesbegeleiding en conflictbemiddeling. Hierbij zullen wij gezamenlijk met jullie om de tafel zitten en eerst kijken wat de kern van het geschil is. Vanuit daar gaan we gezamenlijk toewerken naar een oplossing waar beide partijen zich in kunnen vinden. 

Meestal lukt dit in drie tot vijf gesprekken. Interesse? 

Aanvraag indienen

Na ontvangst van uw aanvraag zullen wij deze in ons netwerk van ervaren mediators uitzetten.

Geïnteresseerde/beschikbare mediators zullen vervolgens contact opnemen. Met welke mediator u vervolgens verder gaat beslist u geheel zelf. 

SPECIALISME
MEDIATORS
TOEPASSINGEN

© 2022 – 123mediation.nl