123 mediation

Mediator Venlo

Opzoek naar een mediator in Venlo?

Een van onze ervaren MfN registermediator is Amber Schuurman in Venlo.

Mensen omschrijven Amber als hulpvaardig, eerlijk en sympathiek. Iemand die rechtvaardig is en de belangen van alle partijen in ogenschouw neemt. Voor Amber staat eerlijkheid centraal.

Advies nodig?

Heb je een vraag voor Amber? Of wil je graag ergens advies over? Neem vrijblijvend contact op

mediator nodig

Arbeidsmediator Venlo

Bij conflicten op de werkvloer gaan vele emoties gepaard, zoals angst en stress. Daarnaast zijn er tevens financiële consequenties. Denk aan uitval van werknemers, verminderde productiviteit en meer ziekmeldingen. 

Mediation kan een oplossing zijn bij werk gerelateerde conflicten.  Hoe eerder dit wordt gesignaleerd hoe sneller men tot elkaar en een oplossing kan komen. Daarnaast zijn er grote financiële voordelen doordat het conflict wordt aangepakt. Andere voordelen zijn een verbeterde werkrelatie en sfeer op de werkvloer. 

Als mediator ben ik onafhankelijk en kijk is voorbij het probleem. Ik focus mij op het herstel van de band, waarbij de oplossing van het geschil vanzelf volgt. Mijn expertise ligt op het gebied van procesbegeleiding en conflictbemiddeling. Tijdens het mediatortraject zal ik gezamenlijk met jullie om de tafel zitten en eerst kijken wat de kern van het geschil is. Vanuit daar gaan we gezamenlijk toewerken naar een oplossing waar beide partijen zich in kunnen vinden. 

Daarnaast begeleid ik organisaties in het implementeren van conflicthanteringsystemen en adviseer ik organisaties op het gebied van verzuimpreventie.

Conflicten kunnen ook preventief aangepakt worden door middel van het integraal opnemen van een conflicthanteringssysteem. Hierbij wordt er gezamenlijk gekeken naar welke stappen er al genomen worden om conflicten te hanteren en welke stappen er nog ontbreken. 

Wat zijn de voordelen van een conflicthanteringssysteem

  • Vroegtijdige signalering van conflicten 
  • Een stappenplan om conflicten aan te pakken 
  • Een heldere uitleg voor uw werknemers en managers 
  • Meer tijd voor andere zaken 
  • Kostenbesparing  

123mediation kijkt samen met u op welke manier conflicthantering is geïntegreerd en welke aanpassingen gedaan kunnen worden voor een optimaal werkend conflicthanteringssysteem. Wij verzorgen samen met u een vloeiende overdracht naar uw managers en werknemers. Wij doen dit door middel van presentaties en gezamenlijke groepsopdrachten in het kader van verandermanagement.  

mediator Venlo

Tarieven

Particulier

Voor familiemediation en overige mediation gerelateerd aan persoonlijke conflicten hanteren wij de volgende tarieven.

€150,-

excl. btw per uur.

Zakelijk

Voor arbeidsmediation en overige mediation gerelateerd aan zakelijke conflicten hanteren wij de volgende tarieven.

€185,-

excl. btw per uur.

Buurtmediation Venlo

Amber is tevens vrijwilliger bij buurtbemiddeling, dit is een organisatie met vrijwilligers die buren helpen om geschillen op te lossen om zo de buurt weer leefbaar te maken. 

Het is een laagdrempelige manier om conflicten in de buurt op te lossen.