Mediator Venlo

Een van onze ervaren arbeidsmediators is Amber Schuurman in Venlo. 

Amber Schuurman werkt volgens de gedragsregels voor de MfN registermediator. Na haar bachelor studie psychologie en gezondheid in Tilburg heeft zij in Nijmegen de master Arbeid en Organisatiepsychologie afgerond. Daarnaast heeft zij jaren gewerkt in een familiebedrijf waarbij zij de gehele back-office beheerde. 

Tijdens haar werk heeft zij met verschillende (juridische) kwesties te maken gekregen waarbij zij standvastig en rechtvaardig bleef. Tijdens deze momenten groeide het besef dat het recht niet altijd “recht” doet aan alle partijen. Wat haar heeft doen besluiten om uiteindelijk zich bij laten scholen tot (arbeids)mediator. 

Mensen omschrijven Amber als hulpvaardig, eerlijk en sympatiek. Iemand die rechtvaardig is en de belangen van alle partijen in ogenschouw neemt. Voor Amber staat eerlijkheid centraal. 

Advies nodig?

Wij nemen zo snel mogelijk contact op voor een geheel vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek.

Arbeidsmediator Venlo

Bij conflicten op de werkvloer gaan vele emoties gepaard, zoals angst en stress. Daarnaast zijn er tevens financiële consequenties. Denk aan uitval van werknemers, verminderde productiviteit en meer ziekmeldingen. 

Mediation kan een oplossing zijn bij werk gerelateerde conflicten.  Hoe eerder dit wordt gesignaleerd hoe sneller men tot elkaar en een oplossing kan komen. Daarnaast zijn er grote financiële voordelen doordat het conflict wordt aangepakt. Andere voordelen zijn een verbeterde werkrelatie en sfeer op de werkvloer. 

Als mediator ben ik onafhankelijk en kijk is voorbij het probleem. Ik focus mij op het herstel van de band, waarbij de oplossing van het geschil vanzelf volgt. Mijn expertise ligt op het gebied van procesbegeleiding en conflictbemiddeling. Tijdens het mediatortraject zal ik gezamenlijk met jullie om de tafel zitten en eerst kijken wat de kern van het geschil is. Vanuit daar gaan we gezamenlijk toewerken naar een oplossing waar beide partijen zich in kunnen vinden. Vaak lukt dit in drie tot vijf gesprekken.

Daarnaast begeleid ik bedrijven in het implementeren van conflicthanteringsystemen.

Conflicten kunnen ook preventief aangepakt worden door middel van het integraal opnemen van een conflicthanteringssysteem. Hierbij wordt er gezamenlijk gekeken naar welke stappen er al genomen worden om conflicten te hanteren en welke stappen er nog ontbreken. 

Wat zijn de voordelen van een conflicthanteringssysteem? 

  • Vroegtijdige signalering van conflicten 
  • Een stappenplan om conflicten aan te pakken 
  • Een heldere uitleg voor uw werknemers en managers 
  • Meer tijd voor andere zaken 
  • Kostenbesparing  

123mediation kijkt samen met u op welke manier conflicthantering is geïntegreerd en welke aanpassingen gedaan kunnen worden voor een optimaal werkend conflicthanteringssysteem. Wij verzorgen samen met u een vloeiende overdracht naar uw managers en werknemers. Wij doen dit door middel van presentaties en gezamenlijke groepsopdrachten in het kader van verandermanagement.  

Arbeidsmediator Venlo

Tarieven

Zakelijk

Voor arbeidsmediation en overige mediation gerelateerd aan zakelijke conflicten hanteren wij de volgende tarieven.

€185,-

excl. btw per uur.

Particulier

Voor familiemediation en overige mediation gerelateerd aan persoonlijke conflicten hanteren wij de volgende tarieven.

€150,-

excl. btw per uur.

Buurtmediation Venlo

Amber is tevens vrijwilliger bij buurtbemiddeling, dit is een organisatie met vrijwilligers die buren helpen om geschillen op te lossen om zo de buurt weer leefbaar te maken. 

Het is een laagdrempelige manier om conflicten in de buurt op te lossen.